Counter

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Kargo ile mutluluk yollanır mı bacılar?

Zaten başka ne yollanır ki diyesim var. Bence zaten kargodan gelen her şey mutluluktur, kargo mutluluk taşır diye de uzatasım var. 

Bize yine kargo geldi de dün kızımın teyzesinden, hatırlarsınız en son şeker bir mayo ve güneş gözlüğü almıştık kendisinden. Zaten bu ara kargo şirketleri bize çalışıyor desem abartmış olmam. Lara' nın doğumu ile sizlerden de (tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum yeri gelmişken hepinize) uzaktaki dostlarımızdan da bilumum hediyeler almaya başladık ya hani. Ayrıca biz internetten alışverişi de pek seven bir aileyiz özellikle kitap. 

Böyle olunca sıkça kapımızı çalıyor bir kargo firması. Devamlı müşteriyiz ya kargo dağıtıma çıkar çıkmaz da önce bizimkini bırakıyorlar artık, seviyorlar bizi. Zaten netten kargo takibi de yaptığımdan, onlar dağıtıma çıkmadan önce mutlaka arıyorum 'bakın ben kargomun geldiğinin farkındayım bekliyorum' şeklinde; maksat ilgilenmiyorum sanmasınlar çalışanlar, işleri ile ilgiliyim, takipçileriyim, dağıtıma çıktıktan sonra da aradan bir iki saat geçmiş ve hala eve ulaşmamışsa iki-üç kez daha arayıp nerde kaldınız diyebiliyorum. Hatta siz getiremeyecekseniz ben gelip alayım diyerek işlerini de kolaylaştırmaya çalışıyorum, motive ediyorum. Hayır psikopat değilim, sadece sabırsızım... 

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Bir Doktor


Ben çocuk doktorunun, çocuklara aşık, mümkünse çocuklu, esprili, samimi, rahat ve güler yüzlü olanını severim diyerek konuya balıklama girerim.

Anne babaların bir kısmı, hele ki taze olanları, gerilmeye müsait, paniğe yatkın, abartmaya hazır, endişelenme ve evham konularında süper hassas olduklarından(en azından ben), doktor kısmının da bütüüün bu arızaları henüz başlangıç aşamasında teşhis edip müdahale etmesi, (bi dakka burda uzman olan benim temalıbakışlarıyla, (saçmalamayın alt tarafı isilik olmuş, abartmayın)duruşuyla, (aç kalsa ağlar zaten ısrar etmeyin, daraltmayın bebeyi gibi)veciz sözleri ile anne babayı rahatlatması fevkalade önemlidir. En azından bence önemlidir. 

Diğer yazılardan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...